Skip to content
ALTIJD IN DE BUURT
Sibadawei 20
8734 HE Easterein
0515 331306
info@vandereems.nl
http://vandereems.nl
Durk Jorrit van der Eems
06 53930362

Grafische groep van der Eems is een familiebedrijf in hart en nieren. Opgericht in 1906 in Easterein. Klein begonnen, maar uitgegroeid tot een bedrijf met twee vestigingen (Easterein en Heerenveen) en 65 medewerkers.

We leveren topkwaliteit drukwerk, dat doen we al jaren. Of het nu gaat om offset of digitaal drukken, dtp, afwerking, warehousing of web2print. Als drukwerkexpert hebben wij alles in huis. Een team gepassioneerde toppers zorgt ervoor dat alles gebeurt zoals u het wilt. We denken mee met de klant en daardoor halen we nog meer uit onze drukkerij en uw drukwerk. Dat is ons onderscheidend vermogen. Topkwaliteit leveren is namelijk meer dan alleen alles in huis hebben.

We drukken voor iedereen. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht. Wij werken al jarenlang voor grote en kleine bedrijven uit de meest uiteenlopende branches. Van scholen, makelaarskantoren, verenigingen, reclamebureaus, musea tot de industriële en dienstverlenende sector. Daardoor hebben wij als drukwerkexpert veel kennis en ervaring met de meest uiteenlopende vragen van klanten. Wij zijn in staat om te acteren op eigenlijk alle wensen.

Duurzaamheid is het goed doorgeven aan de volgende generatie. Dit zit in het hart van ons familiebedrijf. Omdat elke generatie een mijlsteen voor de volgende wil leggen. Dit vraagt om langetermijnvisie. Om Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Voor ons is de relatie tussen leven en werken – ons bedrijf en de samenleving – zonneklaar. Werken is voor ons daarom ook synoniem aan meewerken aan een duurzame(re) wereld. Mede daarom zijn we ook lid van Circulair Friesland.

Back To Top